Deprecated: Passing parameters to the constructor is no longer supported. Please use set_feed_url(), set_cache_location(), and set_cache_duration() directly. in /home/www/site/php3/library/SimplePie.php on line 681

Warning: ./cache is not writeable. Make sure you've set the correct relative or absolute path, and that the location is server-writable. in /home/www/site/php3/library/SimplePie.php on line 1469

Warning: ./cache is not writeable. Make sure you've set the correct relative or absolute path, and that the location is server-writable. in /home/www/site/php3/library/SimplePie.php on line 1469
UK-widget Myuniversity 2016

Nieuwe zoekmachine RUG tast nog in het duister  

zoekmachine
Twee weken geleden verving de RUG de zoekmachine op de website. Sindsdien verloopt het zoeken niet echt soepeltjes. 

Geneeskunde in Groningen hoort tot landelijke top  

geneeskunde
De visitatie van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie heeft uitstekend uitgepakt voor de opleiding geneeskunde. De bachelor en master kregen het oordeel ‘goed’. 

Pannenkoeken overbruggen generatiekloof  

pancakes
Een studentenvereniging en een verzorgingstehuis hebben weinig gemeen. Als iets de generatiekloof overbrugt, dan zijn het wel pannenkoeken. 

‘Als je wilt zeggen dat je sport, moet je op curling gaan’  

Een combi tussen bowlen en jeu de boules, en dan op het ijs. Dat is de precisiesport curling zo'n beetje. In Kardinge kunnen studenten een clinic volgen. 

Medische bieb moet wijken voor nieuwe operatiekamers  

CMB
De Centrale Medische Bibliotheek (CMB) verhuist om ruimte te maken voor nieuwe zorgvoorzieningen. Vóór het nieuwe studiejaar moet de verhuizing zijn voltooid. 

Groningse ingenieurs studeren straks af in Drachten  

De RUG begint volgend collegejaar op het terrein van Philips in Drachten met een masteropleiding werktuigbouwkunde. 

Was het ’t waard? Puigdemont: ‘Vraag dat aan de Catalanen’  

Puigdemont
Carles Puigdemont, de afgezette Catalaanse president in ballingschap, trof woensdagavond een stampvolle Aula in het Academiegebouw.