Niet zwemmen bij ‘KEI at the Beach’  

Het is donderdag verboden om te zwemmen bij 'KEI at the Beach' vanwege blauwalg in de Kardingerplas. Ondanks de regen is die nog steeds niet weg. 

RUG zakt iets in Shanghai Ranking  

De nieuwste Academic Ranking of World Universities (ARWU), beter bekend als de Shanghai Ranking, is gepubliceerd. De RUG zakt van plaats 59 naar plaats 66. 

Video: Je kater te lijf met Tim Hofman  

Twee paracetamolletjes en een zakje O.R.S.: dé manier om een kater te voorkomen. Tim Hofman gaf dinsdag in Groningen de beste tips voor een grandioze studententijd. 

Wooncontainers vliegen de deur uit  

De eerste twintig van de 249 containerwoningen op het Suikerfabriekterrein zijn dinsdag binnen een paar minuten verhuurd. 

Poster roept op: #WordGeenLid  

In de binnenstad zijn op de eerste ochtend van de KEI-week posters opgehangen die eerstejaars oproepen om geen lid te worden van een studentenvereniging. 

De beste KEI-meuk is….  

Op de KEI-markt word je doodgegooid met troep. Meestal met pennen, stickers, flyers en nog meer pennen, maar ook met spullen waar je wél iets aan hebt. 

Gratis de KEI-week door  

Het bonnenboekje: hét kostbare boekwerk dat de KEI-loper goedkoop of zelfs gratis door de KEI-week loodst. Wat zijn de beste deals en wanneer besteed je je bonnen?